Начало Офиси Онлайн Калкулатор Мнения Блог Кредитна Карта Обратен Лизинг Контакти

От 30-ти април - Безплатен обяд от Credissimo за нуждаещи се, съвместно с ресторант Djanam Steak House

Компанията за отпускане на малки потребителски заеми и бързи кредити е една от 4-те компании с благотворителна съпричастност към баскетболен турнир „Спортувай с мисия“.

Вече може да се възползвате от услугата Credissimo до заплата, като ползвате 30-дневен безлихвен заем за вашия 1ви и 5те кредит.

Българската компания за бърз кредит Credissimo е номинирана за оспорваната надпревара на най-престижния конкурс за ФинТек компании в Европа - European FinTech Awards 2017.

Обвързването с кредит не е най-страшната стъпка в живота Ви, която си мислите, че може да предприемете. Напротив. Взимайки това решение, бихте могли да се справите с възникнал финансов проблем или да реализирате своя идея, свързана с дома или работата.

В динамичния свят сме свикнали всичко около нас да се случва бързо - бърза закуска, бърз Интернет... Така внезапно можем да се озовем в ситуация, над която нямаме контрол. Нуждата да разполагаме със средства в определен момент ни принуждава да търсим различни варианти.

Когато нуждата не може да чака, ние се стремим да погасяваме финансовите задължения възможно най-бързо. Всяко просрочване на датата на плащане се отразява на размера на сумата, която се налага да връщаме.

Наясно сме със страховете Ви относно взимането на заем и това е разбираемо донякъде. Кредитът е нещо, което повечето от нас не харесват, но в последно време все по-често се прибягва към тази стъпка.

Всеки човек, който e получавал кредит независимо от банка или небанкова финансова институция, фигурира в базата данни на финансовите кредити към БНБ (Централен кредитен регистър), която съхранява информация за кредитополучатели, която се актуализира постоянно.

Безсмислено е да споменаваме ситуацията, в която имаме остра нужда от пари, които няма от къде да вземем. Случвало Ви се е, нали? Сигурни сме, че „да“. За съжаление, често сме и принудени да се озоваваме в това положение, а то безспорно е изключително неприятно.