Начало Офиси Онлайн Калкулатор Мнения Блог Кредитна Карта Обратен Лизинг Контакти

Темата с рефинансирането е многообхватна. Голяма част от ползващите бързи кредити са приели практиката да рефинансират своите задължения, която практика възприемат като решение за своята коректност към финансиралите ги институции - резултата е погасен на датата на падежа заем.

От гледна точка на кредитоискателя, онлайн кандидатстването за кредит представлява значително улеснение в това да спести време, което би трябвало да отдели, за да посети поне няколко офиса на различни отпускащи заеми финансови институции.

Професионалното мнение на Росен Христов от Рива Кредит.

24пари е сайтът, който е изцяло специализиран в бързи кредити и заеми до заплата, като в него има много възможности и опции за разглеждане на кредити по търсен от клиента начин.

Тази седмица имаме удоволствието да Ви представим интервю с експерт от Провидент - Параскева Руменова /Маркетинг Мениджър/ и мнението относно пазара на бързи кредити предлагана на Българските граждани.

Кредит се изтегля в случаите, когато не разполагаш частично или изцяло със паричните средства необходими за покупката на нещо или финансиране на проект, инвестиция, лечение, образование, да си платиш комунални разходи и т.н.