Начало Офиси Онлайн Калкулатор Мнения Блог Кредитна Карта Обратен Лизинг Контакти

Според сезона или типа кредит може да се предложат отстъпки в размера на лихвата, по-малка сума за връщане, такси или друг вариант според офертата на дадена компания.

Твоят 1-ви и всеки 5-и заем Credissimo до заплата е с 0% лихва

Заяви БЕЗЛИХВЕН 1-ви и всеки 5-и заем Credissimo до заплата с до 30 дни гратисен период*, ако върнеш заема в гратисен период, в зависимост от избрания период на револвиране!

*Условията с гратисен период важат за първи и всеки пети кредит от кредитния продукт Credissimo до заплата за суми до 800 лева и избран период на револвиране до 30 дни за първи и всеки пети кредит Credissimo до заплата при фиксирана лихва от 0% и ГПР 0%, като гратисният период съответства на избрания период на револвиране. За кредит от 800 лева за 30 дни, обща сума за връщане 800 лева.

супер оферта

Бърз онлайн кредит до 1,500 лв. с 0% лихва!

Връщате точно толкова, колкото сте взели! 0% лихва, без такси, без обезпечение, без гаранции!

Ексклузивно предложение за нови кредитополучатели, при връщане на кредита до 30 дни от датата на получаването му.
Рефинансирайте друг Ваш кредит или използвайте парите за Ваша неотложна нужда.

Вземете сега, одобрение до 20 минути, изцяло онлайн.

За всеки потребител е интересно и също така изгодно да се възползва от дадена промоция за бърз заем или бърз кредит. Обикновено повечето фирми имат такива оферти за свои клиенти, които вече са изплатили бързия заем и по този начин знаят, че те са коректни клиенти.

В случай, че вече сте ползвали услугите на някоя фирми за бързи кредити може първо да се свържете с нея и да проверите какво може да Ви предложат и в случай, че предложението не Ви удовлетворява да разгледате отново какви са актуалните оферти и промоции тук.