Начало Офиси Онлайн Калкулатор Мнения Блог Кредитна Карта Обратен Лизинг Контакти

При онлайн процеса за взимане на бърз заем всичко започва след като използвате сайта на фирмата, от където въвеждате вашите данни и съответно желаната сума. По тозин начин във фирмата се получава информацията и вие остава да получите отговор дали ще ви преведат парите.

Концепцията на 24pari.com е да се превърне във водеща Интернет платформа в България в сферата на бързите кредити онлайн. Възможностите на сайта позволяват бърз и удобен начин за кандидатстване, одобрение и усвояване на бърз заем без да ставате от своя компютър. Освен кандидатстването онлайн, Вие можете са получите и одобрение на своята кандидатура без да се налага да посещавате офис на компанията, към която сте се насочили.

Топ 3 компании за кредитни услуги

Мин. Сума:
200.00 лв
Макс. Сума:
8,000.00 лв
Мин. Сума:
500.00 лв
Макс. Сума:
5,000.00 лв

В много голям процент, фирмите които се занимават с предлагане на бързи кредити онлайн, се стремят да извършат този процес – кандидатстване, одобрение и отпускане на нужната сума в Мрежата. Вие кандидатствате през сайта на компанията, като получавате одобрение на мейл или по телефона.

Кредитът се превежда на посочена от Вас сметка или може да бъде получен по друг удобен начин. Всеки един етап отнема определено време, но като цяло бързите кредити се характеризират с даване на оценка и финализиране на процедурата в рамките на един ден.

Ако вече сте ползвали микрокредитиране, значи сте запознати с технологията на кандидатстване. Въпреки това Ви съветваме внимателно да се запознаете с условията на повече от две или три компании на техните сайтове.

Кредитирането като процес става все по-опростено и вече можете да получите нужната сума в няколко бързи стъпки. Въпреки сходните условия, всяка компания може да има собствена процедура по кредитиране онлайн, затова е необходимо да прочетете в детайли офертите.

24pari.com е онлайн кредитен посредник и неговата функция е да представи предложения за бързи заеми онлайн. Сайтът няма отношение към различните изисквания към кредитоискателя на отделна фирма, както и причините за отказ или одобрение. Нашата цел е да бъдем максимално полезни в избора на най-добрата оферта за Вас.

Тъй като огромен процент от от търсенето на бързи заеми се осъществява онлайн, има нужда от място, където потребителите да се ориентират в различните оферти. Сайтът 24pari.com е сред водещите онлайн портали за кредитиране в България. Благодарим Ви за доверието.

Много голяма част от сайтовете, които приемат такива заявки, използват криптиране на страницата, за да подсигурят сигурността на своите клиенти и по-скоро личната информация, която се въвежда. Тези сайтове използват криптиране на връзката посредством SSL сертификат, който може да разпознаете, че е активен ако сайта се зарежда с https преди самия адрес.