Начало Офиси Онлайн Калкулатор Мнения Блог Кредитна Карта Обратен Лизинг Контакти

Мин Сума: 
200.00 лв
Макс Сума: 
8,000.00 лв
Примерен Кредит: 
Сума на кредита: 400.00 лв. Седмични вноски за 8 седмици: 61.98 лв. Общо лихва за периода: 95,84 лв.

"Изи Асет Мениджмънт" АД или познато на пазара под марката Изи Кредит (Easy Credit) е основана през 2005 г. и е сред лидерите на небанковите институции в България предлагащи потребителски заеми, отпускани по много и различни начини съобразено с нуждите на клиентите.

Изи Кредит обслужва голям брой хора чрез мрежа от над 3000 консултанта и повече от 130 офиса в цялата страна. В международен план компанията има 258 офиса и над 6 000 служители, като развива своята дейност още в Украйна, Румъния и Полша. В това отношение Изи Кредит е едно от малкото български дружества в сектора на небанковите институции с дейност на външните пазари.

Компанията е насочена към принципите на отговорното кредитиране - заемите се отпускат при ясни и непроменливи за клиента условия. Кредити се погасяват чрез фиксирани седмични, двуседмични или месечни погасителни вноски, което гарантира на клиентите спокойствие, предвидимост и висока степен на контрол върху изплащането на заема.

Тя е една от малко фирми имаща ВИП програма, обслужване на пенсионери, специални бонус условия, както и плащания с пощенски запис през Бългрски пощи.

Вие сте тук