Начало Офиси Онлайн Калкулатор Мнения Блог Кредитна Карта Обратен Лизинг Контакти

Мин Сума: 
500.00 лв
Макс Сума: 
5,000.00 лв
Примерен Кредит: 
Типичен пример: Продукт ПРОФИ КРЕДИТ Стандарт с избран и закупен пакет от допълнителни услуги „Екстра“, отпусната сума от 1000 лева и срок на кредита 24 месеца. Фиксиран ГЛП: 41.17%, ГПР: 49.90% Възнаграждение за избран и закупен пакет от допълнителни услуги: 928.80 лв. Обща дължима сума с избран и закупен пакет от допълнителни услуги: 2412.48 лв.

ПРОФИ КРЕДИТ България е част от международната финансова група Профиреал Груп, която освен в България, оперира и в още три страни в Средна и Източна Европа - Чехия, Словакия и Полша.

Като част от международна финансова група, ПРОФИ КРЕДИТ е динамично развиваща се компания. Дейността й в България е разпределена в четири региона - Запад, Изток, Север и Юг.Компанията акцентира върху личното отношение към клиентите и разполага с над 600 кредитни експерта, които са готови да ги консултират безплатно в удобно за тях време и място.


ПРОФИ КРЕДИТ България отпуска потребителски и бизнес кредити при атрактивни условия. Потребителски кредит Стандарт продукт, създадeн с грижа за клиента , за да отговори в най-голяма степен на неговите индивидуални възможности и нужди.

Основните предимства на ПРОФИ КРЕДИТ Стандарт:

  • Сума съобразена с индивидуалните потребности на всеки клиент;
  • Срок на кредита от 3 до 24 месеца;
  • Минимум документи при кандидатстване и одобрение;
  • Бързо одобрение;
  • Възможност за закупуване на пакет от допълнителни услуги;
  • Безплатна консултация от кредитен експерт в удобно за клиента време и място.

Вие сте тук