Начало Офиси Онлайн Калкулатор Мнения Блог Кредитна Карта Обратен Лизинг Контакти

Списък с безлихвени бързи кредити

Тук може да видите актуалните предложения за безлихвен заем от фирми в България. Може да пуснете заявка към дадена услуга по Ваш избор. Този вид кредити основно е насочен към нови клиенти, за съществуващи потребители може да се поискат индивидуални оферти, което е според статуса на сегашните Ви заявки и тяхното обслужване.

1500 лв без лихви

Голям безлихвен заем за 1 месец.

Връщаш колкото си взел, без оскъпяване. Одобрение до 20 минути.

  • Максимална сума: До 1 500 лв
  • Гратисен период: 30 дни
кредирект безлихвен

Бърз безлихвен кредит

Взимаш 500 лв за 30 дни и връщаш 500 лв - Лесно и Коректно. Опция за одобрение и ако нямате постоянен трудов договор.

  • За суми до 500 лв
  • Без скрити такси
  • За период до 30 дни
  • Бърз отговор и удобна услуга

Твоят 1-ви и всеки 5-и заем Credissimo до заплата е с 0% лихва

Заяви БЕЗЛИХВЕН 1-ви и всеки 5-и заем Credissimo до заплата с до 30 дни гратисен период*, ако върнеш заема в гратисен период, в зависимост от избрания период на револвиране!

*Условията с гратисен период важат за първи и всеки пети кредит от кредитния продукт Credissimo до заплата за суми до 800 лева и избран период на револвиране до 30 дни за първи и всеки пети кредит Credissimo до заплата при фиксирана лихва от 0% и ГПР 0%, като гратисният период съответства на избрания период на револвиране. За кредит от 800 лева за 30 дни, обща сума за връщане 800 лева.

Офертите са реални, ако нямате възможност да погасявате кредита навреме, след това влизат в сила лихвите и сумите на дадената компания.