Начало Офиси Онлайн Калкулатор Мнения Блог Кредитна Карта Обратен Лизинг Контакти

Списък с безлихвени бързи кредити

Тук може да видите актуалните предложения за безлихвен заем от фирми в България. Може да пуснете заявка към дадена услуга по Ваш избор. Този вид кредити основно е насочен към нови клиенти, за съществуващи потребители може да се поискат индивидуални оферти, което е според статуса на сегашните Ви заявки и тяхното обслужване.

1500 лв без лихви

Голям безлихвен заем за 1 месец.

Връщаш колкото си взел, без оскъпяване. Одобрение до 20 минути.

  • Максимална сума: До 1 500 лв
  • Гратисен период: 30 дни
кредирект безлихвен

Бърз безлихвен кредит

Взимаш 500 лв за 30 дни и връщаш 500 лв - Лесно и Коректно. Опция за одобрение и ако нямате постоянен трудов договор.

  • За суми до 500 лв
  • Без скрити такси
  • За период до 30 дни
  • Бърз отговор и удобна услуга

1-ви заем до заплата дo 1 000 лв.** с 0 % лихва и период на изплащане до 45 дни!

Заяви твоя БЕЗЛИХВЕН 1-ви заем Credissimo до заплата до с до 45 дни гратисен период*! Всеки твой 5-и заем също е с 0% лихва, върнат до 30 дни.

* Условията с гратисен период важат за първи и всеки пети кредит от кредитния продукт Credissimo до заплата за суми до 1000 лева и избран период на револвиране до 45 дни за първи кредит Credissimo до заплата и до 30 дни за всеки пети кредит Credissimo до заплата при фиксирана лихва от 0% и ГПР 0%, като гратисният период съответства на избрания период на револвиране. За кредит от 800 лева за 30 дни, обща сума за връщане 800 лева. Периодът на револвиране над 30 дни е 35, 40 или 45 дни и важи само за първи кредит от кредитния продукт Credissimo до заплата.
** Кандидатите подлежат на моментално одобрение съгласно Общите условия и вътрешни правила на Credissimo. За заявяване на суми над 800 лева е необходим aктивен клиентски профил.

Офертите са реални, ако нямате възможност да погасявате кредита навреме, след това влизат в сила лихвите и сумите на дадената компания.