Начало Офиси Онлайн Калкулатор Мнения Блог Кредитна Карта Обратен Лизинг Контакти

В тези условия все по-осезателно липсва система и място, което да направи опит да обобщи различните предложения. Основното поле, в което конкурентите се борят за своите клиенти е интернет мрежата. Именно за това решихме да направим портал, който да обединява информацията за бързите кредити, които се предлагат в Република България и в същото време да дава бърз и лесен достъп за кандидатстване само с една заявка до фирмите.

24pari.com е мрежа, която безплатно информира потребителите за възможностите за „бързо” кредитиране и дава възможност за директно кандидатстване към избрана фирма. Допълнителна възможност е ако първоначално избраната компания отхвърли апликацията, тя да бъде пренасочена към останалите компании, с което се увеличава шансът потребителят да бъде одобрен от някоя от компаниите за бързо кредитиране.
Ние не предоставяме заеми, а се стремим да дадем максимална информация на потребителя относно законодателството, потенциала на заема, който може да Ви отпуснат, както и множество отговори на въпроси, които на друго място липсват.

Целта на 24pari.com е да се превърне в отправна точка за ориентиране на пазара на „бързи” заеми за потребителите, които имат нужда от бързо финансиране.

За да постигнем тази цел ще направим всичко възможно, за да предоставим информиран избор, пълна прозрачност и защита на потребителските права. 24pari.com е вашият гид в голямото разнообразие от бързо кредитиране, на който можете да имате доверие.

От 2015 година 24pari.com е първият сайт - асоцииран член на Асоциацията за Отговорно Небанково Кредитиране (АОНК). Целта на Асоциацията е да въведе нов етичен стандарт в бизнеса, да поощрява добрите практики и да дава максимална защита на потребителите на спешни пари назаем. Именно благодарение на партньорството между 24pari.com и АОНК, всички потребители имат възможността да изпратят жалба или конкретен казус чрез нашия сайт, които ще бъдат разгледани от юристи на АОНК.

Информацията в 24pari.com

Всички данни в 24pari.com са събрани и обработени от официалните страници на дружествата, които предлагат „бързи” заеми”. Критерият за „бърз” заем, който 24pari.com използва е заем, за който се кандидатства, получава се отговор или се усвоява в рамките на 24 часа.

24pari.com не носи отговорност за несъответствия между оповестената информация в официалните страници на дружествата и реалните условия, които дружествата предлагат.