Начало Офиси Онлайн Калкулатор Мнения Блог Кредитна Карта Обратен Лизинг Контакти

Топ фирми за бърз заем

Мин Сума: 
100.00 лв
Макс Сума: 
3,000.00 лв

„КРЕДИТО“ ООД е небанкова финансова институция, с основна дейност финансиране на физически лица. Продуктите, които предлагаме, са изцяло съобразени с търсенето и нуждите от кредитни услуги в България. Нашата основна цел е да предложим на клиентите си сигурност и финансова стабилност. Нашата основна мисия е максимална информираност и коректност за нашите клиенти. В лицето на Кредито можете да откриете доверен партньор, който да Ви съдейства бързо, лесно и при прозрачни условия.

Работно Време:

Мин Сума: 
500.00 лв
Макс Сума: 
5,000.00 лв

Профи Кредит е добре известна фирма на Българския пазар, която има потребителски и бизнес кредитни услуги, за които може да се кандидатства онлайн.

Мин Сума: 
200.00 лв
Макс Сума: 
8,000.00 лв

Изи Кредит (Easy Credit) е една от фирмите предлагаща най-богат асортимент от кредитни услуги, има собствена бонус програма, ВИП кредити и добре развита система за обслужване на клиенти.

Мин Сума: 
100.00 лв
Макс Сума: 
5,000.00 лв

Smile Credit е финансова институция, която предлага изцяло онлайн кандидатстване и одобрение.

Мин Сума: 
100.00 лв
Макс Сума: 
3,000.00 лв

Кредирект предлага бързи заеми и добри предложения за всеки имаш дужда от пари до 3000 лв. чрез онлайн заявка или с ползване на мобилно приложение.

Включените фирми са регистрирани в България и съответно предлагат информация, за да може да се свържете с тях. Може да изберете една от топ 10 или друга от целия списък.

Информация за тях може да разгледате по-долу. Според основните критерии представени в табличен вид може да направите първоначален избор и в последствие да ползвате линк 'виж детайли' за по-обстоен преглед и ревю.

Целта на 24pari.com е да предложи списък с компании, които предлагат бързо отпускане на лимитирани суми. Тази финансова услуга става все по-популярна, но липсва платформа, която да обединява офертите с цел улесняване на избора на клиентите. Всички компании, които се представят на 24pari.com са лицензирани в България и оперират поред родното законодателство. Техните предложения са напълно реални и ние Ви съветваме да се запознаете в детайли с всяко едно, което Ви интересува.

Можете да избирате между топ десет от водещите фирми, но и да прочетете и другите предложения от списъка. За да изберете своята кредитна компания и заявите бърз заем, добре е да се сравнят поне няколко оферти. В сайта можете да търсите според следните критерии:

  • Компания - Тук са изброени над 30 от водещите български фирми, предлагащи бърз кредит онлайн. Списъкът се обновява непрекъснато, както и конкретните параметри на всяко предложение. Затова е добре да следите 24pari.com, за да откриете най-добрите условия.
  • Минимална и максимална сума - Параметрите на отпуснатите кредити са различни, въпреки че се движат в определени граници. Практиката показва, че максимални размер на търсената сума се отпуска по-рядко и е добре внимателно да прецените колко средства са Ви нужни
  • Заявка - Някои от фирмите предлагат бърз заем само онлайн, докато други позволяват да се кандидатства по телефона или на място в офис. Когато избирате най-удачния варианта за Вас, не забравяйте, че одобрението на искания микрокредит не зависи от типа на заявката.

Важно от 24pari.com! Ние сме онлайн платформа за търсене, показване и сравняване на различни предложения за бързи заеми онлайн на български компании, които предлагат услугата. Сайтът не носи отговорност за променени параметри на предложенията на съответната фирма.

още компании предлагащи бърз кредит