Начало Офиси Онлайн Калкулатор Мнения Блог Кредитна Карта Обратен Лизинг Контакти

Топ фирми за бърз заем

Мин Сума: 
50.00 лв
Макс Сума: 
1,500.00 лв

Smile Credit е финансова институция, която предлага изцяло онлайн кандидатстване и одобрение.

Мин Сума: 
100.00 лв
Макс Сума: 
1,500.00 лв

Кредирект е фирма за бързи заеми, която предлага добри предложения за всеки имаш дужда от пари до 1500 лв. чрез онлайн заявка или с ползване на мобилно предложение.

Мин Сума: 
50.00 лв
Макс Сума: 
1,800.00 лв

Мини Заем предлага кредит до заплата в размер на 399.00 лв. или мини-заем до 1000.00 лв. с изплащане на месечни вноски.

Мин Сума: 
150,00 лв
Макс Сума: 
3,000,00 лв

Сити Кеш предлага бърз потребителски заем, кредит срещу лична карта, промоция с безлихвен период и голям брой офиси за обслужване на вашия заем.

Мин Сума: 
200.00 лв
Макс Сума: 
2,500.00 лв

Credissimo предлага бързи заеми до 2,500 лева изцяло онлайн - от 0% лихва в гратисен период - без никакви такси при предсрочно погасяване.

Мин Сума: 
500.00 лв
Макс Сума: 
5,000.00 лв

Профи Кредит е добре известна фирма на Българския пазар, която има потребителски и бизнес кредитни услуги, за които може да се кандидатства онлайн.

Включените фирми са регистрирани в България и съответно предлагат информация, за да може да се свържете с тях. Може да изберете една от топ 10 или друга от целия списък.

Информация за тях може да разгледате по-долу. Според основните критерии представени в табличен вид може да направите първоначален избор и в последствие да ползвате линк 'виж детайли' за по-обстоен преглед и ревю.

Целта на 24pari.com е да предложи списък с компании, които предлагат бързо отпускане на лимитирани суми. Тази финансова услуга става все по-популярна, но липсва платформа, която да обединява офертите с цел улесняване на избора на клиентите. Всички компании, които се представят на 24pari.com са лицензирани в България и оперират поред родното законодателство. Техните предложения са напълно реални и ние Ви съветваме да се запознаете в детайли с всяко едно, което Ви интересува.

Можете да избирате между топ десет от водещите фирми, но и да прочетете и другите предложения от списъка. За да изберете своята кредитна компания и заявите бърз заем, добре е да се сравнят поне няколко оферти. В сайта можете да търсите според следните критерии:

  • Компания - Тук са изброени над 30 от водещите български фирми, предлагащи бърз кредит онлайн. Списъкът се обновява непрекъснато, както и конкретните параметри на всяко предложение. Затова е добре да следите 24pari.com, за да откриете най-добрите условия.
  • Минимална и максимална сума - Параметрите на отпуснатите кредити са различни, въпреки че се движат в определени граници. Практиката показва, че максимални размер на търсената сума се отпуска по-рядко и е добре внимателно да прецените колко средства са Ви нужни
  • Заявка - Някои от фирмите предлагат бърз заем само онлайн, докато други позволяват да се кандидатства по телефона или на място в офис. Когато избирате най-удачния варианта за Вас, не забравяйте, че одобрението на искания микрокредит не зависи от типа на заявката.

Важно от 24pari.com! Ние сме онлайн платформа за търсене, показване и сравняване на различни предложения за бързи заеми онлайн на български компании, които предлагат услугата. Сайтът не носи отговорност за променени параметри на предложенията на съответната фирма.

още компании предлагащи бърз кредит