Начало Офиси Онлайн Калкулатор Мнения Блог Кредитна Карта Обратен Лизинг Контакти

Мнения на фирмите за бърз кредит

- Рива Кредит

Работим със 24пари от самото ни създаване като дружество, чиято дейност е отпускането на бързи кредити. Идеята за функционирането на сайта 24pari.com е изключително находчива и Рива Кредит смята, че това е едно прекрасно събирателно място за компаниите от бранша. По чисто обективни причини, този сайт и персонала стоящ зад неговото функциониране, вече се открояват дори като конструктивен посредник между работещите върху законовата база за бързите кредити и тези които ги предлагат.

Този сайт е място, където всеки, който се интересува от бърз заем, ще намери нещо за себе си и ще получи една отлична сравнителна информация за възможнитеусловия, начини и места от където да изтегли кредит. Нещо повече - един кредитоискател с опит в обслужването на бързи кредити, би се възползвал максимално ефективно от предлаганата информация и би намерил най-доброто което се предлага. 24 пари е огледален образ на пазара на бързи заеми и всичко което се случва на него. Информацията е всеобхватна, актуална и изчерпателна. Уверени сме, че всеки ползвател на тази информация взима след това правилно решение за своя бърз кредит.

- Кешбокс

Много добро. Динамични, млади хора. За нула време стигнахте топ позиции в търсачката на Google.

- Провидент

Изключително полезно е хoрата, които търсят кредит, да имат достъп до информация за условията по кредите на различни компании и възможността да ги сравнят. Така от една страна те могат да вземат най-доброто решение за тях, a от друга страна, това съзвдава поле за честна конкуренция между компаниите.

Като компания, в основата на чийто бизнес модел стоят отговорното кредитиране, прозрачността и уважението към избора на клиентите, подкрепяме този подход и сме щастливи, че има такива медии.

Вие сте тук