Начало Офиси Онлайн Калкулатор Мнения Блог Кредитна Карта Обратен Лизинг Контакти

Онлайн кандидатстването дава възможност

За кратко време да проучиш условията на предлаганият кредит /ако си одобрен/ едновременно от няколко места, да ги съпоставиш, и да направиш своя избор.

Тук факторът време е изцяло на страната на кредитоискателя. От гледна точка на кредитодателя, опцията онлайн кандидатстване дава възможност да се достигне да много повече потенциални клиенти и това да не бъде в зависимост от това в кое населено място се намира кредитоискателя.

Отварянето на представителство на дадена финансова институция, в което и да е населено място изисква инвестиция и подържането на немалки текущи разходи.

Какви предимства има кандидатстването в офис

Преди всичко, всеки кредитоискател, макар и несъзнателно, отдава голямо значение освен на предлаганата му офирта за кредит и на преките впечатления, които си създава на място за офиса на кредитора, за неговите служители, с какви хора си има работа, за това дали всичко му изглежда искрено и коректно като предложение за кредитиране, дали не му се въртят в главата някакви съмнения и т.н.

Още повече, на място могат да бъдат изяснени всякакви въпроси относно искания кредит, така, че клиента да усети в себе си спокойствието, с което ще вземе решение какъв избор да направи. Кредитоискателя има възможността на място, пред себе си да се запознае с това което би подписал като документи по една кредитна сделка.

За кредитора важат същите удобства при директния контакт с кредитоискателя – той също си създава преки впечатления, има възможност да се запознае с представените лични и други документи на кредитоискателя, веднага да провери истинноста на предоставяната информация и т.н., и в същото време да обясни на кредитоискателя по най-добрия начин предимствата на това което предлага.

За съжаление онлайн кандидатстването дава възможността в по-голяма степен да се злоупотребява с лични данни и представяне под чуждо име. Въпреки създадените системи за контрол и проверка на подаваната информация от кредитоискателя, все още те не са съвършени.

Вие сте тук