Начало Офиси Онлайн Калкулатор Мнения Блог Кредитна Карта Обратен Лизинг Контакти

Несъмнено кредитът е сериозен ангажимент и трябва наистина да го приемете като такъв още преди да сте кандидатствали за него. Сериозен, но не и невъзможен. Взимането на заем би се вместило чудесно в месечния бюджет стига да не пропускате да направите две неща: да сте напълно сигурни, че без проблеми и навреме ще погасявате вноските си и да се обърнете към правилната кредитна компания. С тези си действия, си гарантирате финансово здраве и спокойствие.

Вече сме Ви съветвали затова колко е важно да си направите месечен бюджет. Коментирали сме и как да управлявате финансите си. Ако изпитвате съмнения относно това, не се колебайте да се върнете назад и да си припомните информацията, която сме Ви подавали. Отново ще споменем, колко е важно да си поставите цел, която да преследвате. Запомнете, че тя е изцяло Ваша и постигането й е важно за Вас.

След като огледате направените вече графи със задължителни разходи и евентуално бъдещи такива, добавете една и за „вноска по кредита“. Но го направете с усмивка. В случай, че имате разминавания и сте на минус, огледайте другите попълнени от Вас графи и вижте дали не е възможно да си спестите някой разход. Не жизненоважните, разбира се, а тези, от които сами се навиваме, че се нуждаем, а всъщност са по-скоро нещо като прищявка. Премахнете ги и помислете отново. Ще видите как всичко започва да се нарежда. Понякога харчим емоционално и неразумно.

Достатъчно е да престанете да го правите и така вноската по кредита ви ще се покрива абсолютно безпроблемно. А точно тези пари, които ще давате ежемесечно или ежеседмично, са тези, които са Ви помогнали при състояние на остра нужда от финансови средства или благодарение на тях сте реализирали свой проект или дори мечта. За щастие, сме съветвали също, как да разпознавате правилния за вас кредитор. Бъдете разумни, планирайте навремем и управлявайте отговорно парите си. По този начин включването на кредит към месечния Ви бюджет няма да бъде товар, който да носите в продължение на известно време, а прекрасна възможност, от която сте се възползвали.

Кредитът може да е решение, а не тежест.

Вие сте тук