Начало Офиси Онлайн Калкулатор Мнения Блог Кредитна Карта Обратен Лизинг Контакти

Сключването на договор с кредитиращите компании включва правата и задълженията на двете страни, а това означава, че от Вас се очаква коректно изпълнение на ангажимента. Разбира се, никой не кандидатства за кредит с намерението да вземе пари без да ги връща. И все пак, у мнозина все още битува убеждението, че бързите кредити са несериозна материя и могат да бъдат неглижирани.

Защо се получава така. Ето някои от най-разпространените погрешни схващания за бързите кредити:

Те се отпускат лесно, значи са за балъци

Едва ли има твърдение, което да е по-далеч от действителността. Процедурите по отпускане на онлайн кредитите са максимално опростени, но това съвсем не значи, че кандидатите не попълват заявление и не подлежат на проверка. Можете да бъдете АБСОЛЮТНО сигурни, че кредитиращите компании внимателно анализират всеки постъпил иск към тях. И че тези проверки са достатъчно сериозни.

Могат да се дават неголеми суми и това ги прави смешни

Отново грешка! Онлайн можете да кандидатствате за бърз кредит в размер до няколко хиляди лева. Ако сте изпаднали във внезапна нужда, това е напълно достатъчна сума за покриване на задълженията. Нека не забравяме, че говорим не за планирани разходи.

Лихвите са високи, има нещо гнило

Да, ако сравняваме заем от приятел с бърз онлайн кредит, то без никакво съмнение лихвите на втората сума ще Ви се сторят високи. Но за кратките срокове на погасяване, говорим за една съвсем нормална и справедлива цифра. А и немалко компании вече предлагат съвсем ниски ставки за кредити до заплата или няколкомесечно погасяване.

Ако се запознаете с условията на компаниите, отпускащи бързи кредити, със сигурност ще видите, че това е изгодно решение на Вашия проблем.

Вие сте тук