Начало Офиси Онлайн Калкулатор Мнения Блог Кредитна Карта Обратен Лизинг Контакти

Не сме застраховани от нищо, най-малко от парични затруднения. Практиката сочи, че преобладаващите нужди на хората не са огромна сума пари, а точно обратното. Понякога се нуждаем от 100-200 лева, за да платим битови сметки или да покрием непредвиден разход. Естествено банковият кредит не е възможен в подобен момент. Взимането на заем от роднини или приятели също е нежелателен вариант. Ако ви се случи, не се притеснявайте.

Има решение за вас, а именно - бърз кредит онлайн. Плюсовете на този тип заем са безспорни, но все още се срещат хора, които да се подведат по “примамливите” условия на заложните къщи. Избирайки ги, помнете, че рискувате наистина много. На пръв поглед условията им изглеждат по-добри, но след време се оказва, че това не е съвсем така.

Голяма част от заложните къщи не са действително легитимни финансови институции, т.е. те нямат право да отпускат заеми. Не се възползвайте от съмнителни и нерегламентирани от закона дружества. Да не забравяме, че за да вземете заем от заложна къща трябва да се разделите със своя любима и движима вещ на пръв поглед за определен период от време. Получавате си я обратно, ако изплатите своя заем.

А ако нещо се случи и имате забавяне по своите вноски? Ами, разделяте се със своята вещ, която се явява вид застраховка за заложната къща. Да не говорим, че има немалко случаи, в които има саморазправа. Когато имате остра нужда от пари е излишно да си създавате допълнителни проблеми, нали?

Затова не се доверявайте на подобни “фирми”, отпускащи парични заеми. За тази цел има компании за бързи кредити онлайн, които са съвсем законови финансови дружества. Ако ви се случи да не успеете да покриете вноската си навреме, няма никой да ви почука на врата, за да ви съветва да “побързате” или пък да се наложи да се разделите със своя вещ.

Бързите кредити подлежат на строг контрол и са специализирани в отпускането на по-малки размери, които да съответстват на изникналите ви спешни разходи.

Вие сте тук