Начало Офиси Онлайн Калкулатор Мнения Блог Кредитна Карта Обратен Лизинг Контакти

баскетболен турнир

Всички средства от благотворителния конкурс ще бъдат използвани за предстоящата кампания на Holiday Heroes – „Коледа 2017“ чрез закупуване на хранителни продукти. Съпричастността на Вива Кредит кампании е от основната философия на фирмата и е важна част от дейноста на компанията.

Вива Кредит винаги се е стремила да е съпричастна към своите клиенти във всеки етап от живота им. Участието ни в такива инициативи е важно за нас, защото вярваме, че можем да допринесем за едно по-добро бъдеще на хората, нуждаещи се от подкрепа

- коментира Мария Василева Маркетинг мениджър на Вива Кредит.

Самият турнир се организира от сдружението с нестопанска цел Holiday Heroes. Сдружението е изцяло насочено към подпомагането на социално слаби семейства, възрастни хора и хора с увреждания.

Това е само една част от кампаниите, в които Вива Кредит развива благотворителна дейност. Друга голяма кампания беше организиране на Великденски пакети с хранителни продукти, които достигнаха до над 5 000 семейства в нужда.

Ако все още не сте ползвали продуктите и услугите на Вива Кредит, може да го направите като прочетете повече за компанията и ако желаете може директно в направите заявка тук в 24пари.

Вие сте тук