Начало Офиси Онлайн Калкулатор Мнения Блог Кредитна Карта Обратен Лизинг Контакти

От своя страна банките дават решение, но то е толкова тромаво, че мнозина нямат търпение да преминават през протяжните системи на събиране и подаване на документацията, на разглеждане на кредитната история на кандидата и самото отпускане на исканата сума. Целия този процес може да продължи седмици – време, с което не разполагаме. Всъщност, допреди няколко години това е било единственото решение и на банков заем са разчитали почти всички. Разбира се, в това няма нищо лошо – все пак те се радват на завидно реноме и традиции. Дали това обаче ни върши работа?

Наред с всичко останало, Интернет създаде и един феномен – онлайн кредитирането. Вече е съвсем естествено да получим пари без да ставаме от своя компютър и това да става бързо, удобно и лесно. Интересът към бързите кредити е и причината да се появят на пазара десетки компании, които предлагат пари назаем. Бързите кредити се търсят именно поради това – възможността да получим сумата буквално за броени часове. В сравнение с банковите кредити, тук всичко се случва за един миг - в рамките на едно денонощие.

Кандидатстването се свежда до попълване на данните от документа за самоличност и попълване на онлайн формуляр-заявка. Следва разглеждането им и евентуалното одобрение. Тази част може да бъде осъществена от двайсетина минути до час в различните компании. И финалният етап – отпускането на сумата се реализира по начин, който е максимално удобен за кандидата. Ако Вие сте този кандидат, значи ще можете да избирате кеш или под формата на превод по сметка.
Когато говорим за бързината, нека я допълним и като удобство. Удобство да имаме под ръка или на едно място всички най-добри предложения за кредит на пазара, а след това да изберем своето и да кандидатстваме. Ето това е 24pari.com- вашето удобно място за бърз кредит.

Вие сте тук