Начало Офиси Онлайн Калкулатор Мнения Блог Кредитна Карта Обратен Лизинг Контакти

Мин Сума: 
50.00 лв
Макс Сума: 
3,000.00 лв
Промоция: 
Има опция за безлихвен заем до заплата с добри условия. Възможност да вземете кредит без да плащате лихви. Днес може да изберете безлихвен първи кредит от Фератум за суми до 700лв и срок до 15 дни. Връщате толкова, колкото сте взели.
член на аонк

Фератум е една от водещите компании в Европа за бързи кредити онлайн и кредити по телефона. Срокът за връщане на заемите при тях е от 5 дни до 1 година, което дава възможност да изберете много по-дълъг период и по-ниски месечени вноски. Отговорът за одобрение идва до 10 минути.

Компанията поставя прозрачността и коректността на отношенията с клиентите на много високо ниво и точно поради тази причина ще компаниите дава предварително информация, каква е цялата сума на бързия заем.Фератум предлага при невъзможност за плащане на уговорените вноски можете да удължите срока на плащане с 15 дни чрез имейл.

Фератум има офиси в 23 държави и е една от глобално развитите компании в този сектор.

Сред предлаганите видове кредити има добър избор, като сред удобствата на сайта, от които може да се възползват потребители е функцията за 'Удължаване', която е свързана с изискване за по-дълъг период при връщане на сумата.

Формата за заявка на бърз заем от Фератум включва всичко необходимо - лични данни, информация за усвояване на кредита, копие от документ и други необходими за пълен отговор на молбата Ви.

Вие сте тук