Начало Офиси Онлайн Калкулатор Мнения Блог Кредитна Карта Обратен Лизинг Контакти

BISERA получава информаця за междубанкови клиентски преводи само от търговските банки. Т.е. включването на даден превод във файла от банката към BISERA зависи и от вътрешнобанковите процедури и практики на всяка конкретна банка, Т.е:

• Ако един паричен превод е пуснат от банката на наредителя през BISERA преди 09:45 сутринта, той ще бъде на разположение за получаване от банката на получателя най-късно след 10:30 часа на същия ден.
• Ако един паричен превод е пуснат от банката на наредителя през BISERA между 09:45 и 13:15, той е на разположение за получаване от банката на получателя най-късно след 14:00 часа на същия работен ден.
• Ако един паричен превод е пуснат от банката на наредителя през BISERA между 13:15 и 15:45, той е на разположение за получаване от банката на получателя най-късно след 16:30 часа на същия работен ден.
• Ако един паричен превод е пуснат от банката на наредителя през BISERA след 15:45, той ще бъде на разположение за получаване от банката на получател на следващия работен ден след 10:30 часа. Тук попадат и всички плащания, заявени в неработни дни.

Вие сте тук