Начало Офиси Онлайн Калкулатор Мнения Блог Кредитна Карта Обратен Лизинг Контакти

Значителен процент от заявките за този вид финансиране се подават онлайн, като този начин е предпочитан по редица причини- максимално опростена процесура по кандидатстване, бърза обработка на документите и отговор до няколко часа. Тези фактори влияят значително на вземането на решение за кандидатстване, давайки възможност за импулсивен подход, придружен с проверка на не повече от две три оферти за бърз кредит онлайн.

Интересно е да се отбележи, че от всички причини за търсене на експресно микро кредитиране вече челно място заема погасяване на вече съществуващи задължения. През 2015 най-много търсене е имало за обслужване на няколко обединени кредита, като преди това основен фактор са били ремонтите в дома или закупуването на стока. Оказва се, че сред важните поводи са: купуване на нов автомобил на лизинг, пари до заплата, за стартиране на собствен бизнес, за плащане на комунални сметки, студентски заем, медицинска интервенция, почивка и т.н.

Българите търсят бързи кредити онлайн в значително по-големи размери, като нерядко стойностите минават 5 000 лева. Този факт е любопитен по-няколко причини. Първо, значително по-високите лихвени проценти очевидно не се оказват проблем за кредитоискателите. Те явно са преценили внимателно своите финансови възможности и погасителните вноски са поносими за бюджета им. По всичко личи, че бързината на усвояване на кредита е много по-важна. Друг извод, който се налага е намаляващото доверие в банките като традиционни кредитни институции.

Тук е интересно да се отбележи, че ипотечните кредити се търсят от банки, поради по-ниския лихвен процент и сигурността, която въплъщават те като кредитори.Така или иначе, независимо от нуждата, възрастта на търсещите кредитиране е между 30 и 60 години.

Лицата в този диапазон са в активна работеща възраст и могат да си позволят инвестиране в собственост, ремонти или закупуване на активи. Ако търсите най-пълна информация за бързите кредити, потърсете 24пари.

Вие сте тук