Начало Офиси Онлайн Калкулатор Мнения Блог Кредитна Карта Обратен Лизинг Контакти

Така поради независещи от нас причини, не можем да покрием месечните си задължения и се чудим как да свържем двата края. За щастие, има финансови компании, които предлагат бърз заем до заплата. Този тип услуга е добра алтернатива, за да се справим с моментния си проблем. Бързият кредит до заплата е подходящ за тези, които имат нужда от помощ, с която да закрепят положението си, докато получат заплата. Представяме ви предимствата на този тип кредит.

1. Малки суми

Размерът на заема е обикновено малка сума- такава, каквато е необходима за покриване на текущите ви битови сметки.Чисто технологично погледнато, няма как да платите повече, отколкото е Вашата заплата. А и тук става дума за процент от нейния размер. Или казано с други думи - няма опция, при която ще останете без пари в края на месеца.

2. Кратък срок за връщане

Тъй като говорим за малка сума пари, е естествено срокът за връщане да бъде кратък, а именно месец. Т.е. докато получите следващата си заплата. При условие, че плащанията на заработената сума са регулярни и работодателят Ви е коректен, наистина няма от какво да се опасявате.

3. Изплаща се само с една вноска

Това е така, заради взетата малка сума пари и предвид редовното възнаграждение, което ви очаква следващия месец. Предполага се, че безпроблемно ще направите въпросната една вноска.

4. Отпуска се на хора, назначени на трудов договор

Щом получавате заплата, следва да сте на трудов договор, именно затова и заемът се нарича „бърз кредит до заплата“. Необходимо е да докажете, че ходите на работа, за да се възползвате от него.

5. Имате опция за рефинансиране

Както другите видове кредити, и при този имате възможност за рефинансиране. Ако се окаже, че няма да успеете да направите вноската си навреме, може да поискате преразглеждане на условията. . Някои кредитни фирми позволяват многократно да рефинансирате задълженията си, но ви съветваме по-скоро да не го правите, понеже така кредитът Ви се оскъпява драстично.

24pari.com Ви дава възможност за бързи кредити до заплата. Използвайте я - тя е на Ваше разположение.

Вие сте тук