Начало Офиси Онлайн Калкулатор Мнения Блог Кредитна Карта Обратен Лизинг Контакти

Бързият кредит за битови и комунални сметки е удобен поради факта, че се отпуска в рамките на 24 часа (когато не са почивни дни) и по този начин дори и в крайния срок пак може да покриете сметките си, което ще Ви спести допълнителни такси.

Сред някои фирми има специален вид заеми, които са насочени към бърз кредит за сметки, които понякога са обвързани с промоциални условия и други предимства.

При взимане на бърз кредит за покриване на разходи по сметки е добре да знаете точната сума и да организирате нейното връщане, за да може следващия месец да покриете кредита и сметките без да теглите друг заем.

При плащане на сметки нужда от по-големи суми има, когато е отоплителния период или силните летни жеги, през които се ползват повече климатици или други.

Според нуждите и размера на сметките Ви може да ползвате основния вид бърз заем, който е до 399 лв, като при големи разходи може да изтеглите и сума до 1000 лв от фирма по Ваш избор.

Много важен момент е добрата организация на финансите, за да не се струпат вноските по кредита със следващите плащания сметки, за това може да се изтегли малко по-голяма сума или да се постараете да покриете заеми преди плащане на следващите месечени или други сметки.

Може да имате в предвид, че при спиране на ток или друг комунална услуга може да се изиска плащане, което да стане само в брой - по този начин дори и малка сума от 100 лв може да бъде изтеглена като бърз кредит.

Разбира се, това са само варианти, които може да Ви бъдат от полза, когато се решили да ползвате бърз кредит за покриване на сметки от типа - ток, телефон, вода, парно, интернет или други.

Вие сте тук