Начало Офиси Онлайн Калкулатор Мнения Блог Кредитна Карта Обратен Лизинг Контакти

Защото колата им е стара, през месец е на ремонт и обслужването по нея излиза доста скъпо. Всеки човек иска да кара хубава и стабилна кола, но истината е, че малко са тези, които могат да си позволят чисто нов автомобил.

За щастие, има финансови инструменти, с които да реализираме покупката си. Вариантите за вас са да изтеглите кредит или да вземете автомобил на лизинг. Не си мислете, че това е едно и също и е редно да правите разлика между двете неща. Какво всъщност представлява лизингът? Бихте могли да си закупите на лизинг какво ли не- нов телефон, бяла техника, мебели, друго оборудване, както и превозно средство. Автомобилната къща, от която сте избрали да закупите бъдещата си кола, ви дава лизинг и вие вече сте горд притежател на нов автомобил.

Истината е, че всъщност той не е ваш, а собственост на автомобилната къща, а цялата отговорност за нея поемате вие. На практика тя не е Ваша, но Вие плащате всички разходи по нея. След като изтече и последната вноска по лизинга, а това може да е след 5 или 10 години, тя наистина става ваша.

В случай, че не можете да изплащате лизинга си, поради финансови затруднения, във всеки един момент лизингодателят има право да вземе автомобила Ви – което е нормална ситуация в подобни отношения.

Ситуацията е съвсем различна, ако решите да изтеглите кредит. Получавате парите от избраната от вас финансова институция и така се сдобивате с нов личен автомобил, на който сте собственик единствено и само Вие.

С тази опция имате възможността да се радвате спокойно на новата си кола. Разбира се, напомняме да действате рационално, защото е редно да бъдете отговорни към своя кредитор и да погасявате вноските си навреме. Не се стресирайте, ако изпаднете в затруднено положение.

Винаги можете да излезете от този казус, като предоговорите условията по кредита си или го рефинансирате.

Къде е Вашето място за бърз кредит за автомобил? Разбира се – 24pari.com Десетки предложения на едно място. Отделете време и се запознайте с различните параметри, кандидатствайте и ..... очаквайте новината за своето одобрение. Успех, Вашият желан автомобил е много близо.

Вие сте тук