Начало Офиси Онлайн Калкулатор Мнения Блог Кредитна Карта Обратен Лизинг Контакти

Количеството на кредитните фирми е огромно- как да изберем правилната, за да не останем излъгани. Постоянно биваме заливани с реклами за институции, предлагащи бързи заеми, по телевизията, радиото и интернет. Едновременно с това случаите на хора, измамени след ползването на подобен тип услуги, растат значително. Поради тази причина ще дадем няколко съвета и стъпки, които да следвате, за да Ви предпазим от капана, в който много хора попаднаха.

За начало проверете коя точно кредитна институция предлага услугата „бърз заем“. Това можете да проверите в интернет на сайта 24pari.com, което от своя страна ще посочи такъв тип фирми, които позволяват кандидатстването да стане онлайн. Ориентирайте се към тях. В днешно време всяко себеуважаващо се кредитно дружество залага на тази услуга, т.к. знае колко е удобна тя за клиента. Така работи именно във ваша полза.

В сайта на фирматаобикновено можете да откриете кредитен калкулатор, с помощта на който имате възможност сами да изчислите размера на вноските на база посочената от Вас сума и период. Ако резултатът Ви устройва, не се решавайте веднага! Свържете се с представител на съответния сайт и вижте дали този резултат съответства с това, което ще Ви кажат от екипа.
Информирайте се добре, за да се уверите, че условията по договора са напълно прозрачни и изгодни- какви са лихвите и видовете вноски, има ли включени такси в договора или пък допълнителни клаузи към него.

Не взимайте парите, без да подпишете договор! Нека първо той бъде прочетен внимателно и след това да преминете към сключване. Задължително задайте всички въпроси, които Ви вълнуват относно целия процес.

Вие сте тук