Начало Офиси Онлайн Калкулатор Мнения Блог Кредитна Карта Обратен Лизинг Контакти

Управлението на личните финанси понякога се оказва непосилна задача за нас, а какво остава да се впуснем в материя като ипотеки, кредити или заеми...

Даването на суми в заем срещу определена горница е практика, позната на човечеството от близо хилядолетие. Тя дава възможност на нуждаещият се да получи определени средства, които се задължава да върне в срок и с предварително фиксирана лихва.

Тези отношения изглеждат точно и ясно дефинирани, но понякога усложнения идват от непочитането на условията на кредита. Защо се получава така? Колкото и да е странно, вина за конфликтните ситуации имаме ние, клиентите. Дали защото сме подведени от мнението на близки или на вече ползвали кредити, или пък водени от фалшиво самочувствие, ние полагаме подпис под договора с финансиращата компания с лекота и без да сме прочели клаузите. В ресултат на което, изплащаме по-високи суми всеки месец. Или вместо броени месеци погасяваме заем няколко години.

Информираният избор при кандидатстване е особено важен, ако сме решили да направим това онлайн. Защо ли? Много просто, ако заявим желанието си за кредит в офиса на компанията, обикновено разговаряме с кредитен консултант. Той има задължението педантично да ни запознае с всички параметри на искания кредит. В Интернет разчитаме само на информацията в сайта.

Колкото и да е изчерпателна тя, възникнат ли у нас въпроси, почти няма възможност да получим директно разяснение за възникнал въпрос. Вариантите пред нас са да търсим контакти – мейл, телефон или чат. А това затруднява комуникациите и повлиява негативно на желанието ни за кандидатстване.

Представете си да попълвате апликационни форми във всеки от избраните сайтове за бързи онлайн кредити и да попадате в подобни ситуации. Изключително неприятно, нали. Вариант за Вас е да откриете място, което предлага селектираните оферти на водещите компании. Така ще спестите време в търсене на своя кредит. И по-важното – ще избегнете четенето на нереални или подвеждащи предложения.

Надяваме се, че сте се досетили – говорим за този сайт. 24pari е идеална възможност за кандидатстване: едно място – десетки шансове да получите мечтания кредит.

Вие сте тук