Начало Офиси Онлайн Калкулатор Мнения Блог Кредитна Карта Обратен Лизинг Контакти

Този вид екстри не изискват да имате скъпа кола, яхти, луксозни апартаменти и други материални придобвки, или пък огромна сметка със златна кредитна карта и т.н. Това са реални предложения за този тип кредити, които се предоставят на клиенти, които са коректни и съответно с добър кредитен профил.

Какво представлява ВИП кредит

Както вероятно се досещате това не е нещо, което се предлага масово и на всеки клиент. Този вид преференциални условия и удобства се дават на клиенти, които доказват че са отговорни към коректното обслужване на техния кредит, и това не е случайност.

Самият ВИП кредит е подобрен вариант на стандартната услуга, която може да включва:

  • по-бързо отпускане на парите
  • по-ниски лихви
  • по-дълъг период между вноските
  • по-големи суми от стандартните
  • премахване на такси и др.

Според всяка компания, която има такива варианти, условията са различни както и самите ВИП привилегии, но техните предимства може да се разширят извън стандартно познатите ни рамки.

По този начин компанията показва своето уважение и благодарност към клиента. Обикновено за да се възползвате от ВИП условията е добре първо да знаете дали избраната от Вас компания изобщо има такава политика и при какви варианти те влизат в сила.

Ако ползвате често бързи заеми и ги връщате на време, е най-удачно да го правите само в една компания, която Ви дава изгодни условия и която може да Ви включи в програмата за лоялни клиенти, където реално влизат в сила и преференциалните условия.

Вие сте тук