Начало Офиси Онлайн Калкулатор Мнения Блог Кредитна Карта Обратен Лизинг Контакти

Както сигурно се досещате при безлихвените заеми, повече фирми търсят маркетингов метод, като някои хора мислят, че има уловка и е прекалено хубаво за да е истина.

Наистина може да има фирми, които не представят услугата ясно а я промотират като безплатна (като за това си има закон и регулатор), но в този случай не е точно така. Тези видове заеми са без такси и лихви, и обикновено са за нови клиенти, които до момента не са ползвали услугите на дадена фирми. Това е и самата промоция - да се възползвате от услугите й и да покриете нуждите си.

Вече в последствие дали ще продължите да я ползвате е изцяло Ваше решение, като избирането на безлихвен кредит е повече ползвано и върната сумата, и това не Ви ангажира с бъдещо ползване на дадената фирма.

Същността на тези 'безплатни' заеми

Сериозно погледнато, всяка промоция или специална оферта, като безлихвените финансови услуги, си имат своите особености и те са точно в общите условия за ползване. Когато ги разберете в детайли, може да сте сигурни, че ще се възползвате от тази оферта по най-добрия възможен начин.

За всеки вид кредитиране може да се обърнете за пълна информираност от компанията, която го предлага и сте избрали поради ексклузивните й условия.

Фирми с безлихвен кредит

В момента на Българския пазар има няколко компании, които имат истинска оферта за безлихвен заем и това е реалност, която може да Ви бъде от полза, особено когато говорим за спешно взимане на пари и покриване на непредвидени разходи.

Може да имате в предвид, че всичките тези услуги са с цел тяхното връщане до следваща заплата или в доста кратък срок. Ако нямате възможност да върнете парите в посочения период може да кандидатствате за по-малка сума, или да се насочите към друг вид финансиране.

Важно, което е добре да имате в предвид. Поради факта, че може да нямате възможност да покриете заема в 'свободния' период е много практично да разберете какво става след това, какви са таксите и какви лихви може да очаквате ако 'излезете' от промоционалния период.

Вие сте тук