Провидент

Провидент Файненшъл България е част от британската финансова група „Интернешънъл Пърсънъл Файненс (IPF) - международен лидер с над 130 години опит и традиции в предоставянето на малки кредити по домовете чрез кредитни консултанти. Групата обслужва повече от 2,6 милиона потребители в 8 страни в Европа и Северна Америка. IPF е и един от най-големите британски работодатели в Централна и Източна Европа.

Провидент държи на индивидуалното отношение към всеки клиент, предлагайки гъвкави кредитни продукти с ясни и прозрачни условия. Вноските по заема се плащат на седмица, а домашното посещение за получаване на кредита и събиране на вноските е напълно избираемо и се заплаща допълнително.

Освен приложението за кандидатстване за кредит, на официалния сайт на Провидент можете да получите и подробна информация за лихви, периоди, начини на изплащане. Компанията оперира в България от септември 2013 г. и вече има офиси в София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора, Шумен, Велико Търново и Плевен.

Детайлна информация

Юридическо лице: 
„Провидент Файненшъл България“ ООД
Начини за контакт: 
По имейл, по телефон
Типове кредит: 
Бърз кредит
Рейтинг: 

средно (161 вота)

Минимална сума: 
200.00 лв.
Максимална сума: 
2 500.00 лв.
Примерен кредит: 
При кредит 200 лв. за 45 седмици с услугата "Банков превод" седмичната вноска е 5.28 лв. и включва 29.73% лихва и 10 лв. такса за оценка, т.е. връщаш 237,32 лв. при ГПР 49.1%. При кредит 200 лв. за 45 седмици с услугата "Кредит у дома" седмичната вноска е 7,87 лв., включва таксата за тази услуга 116,56 лв., 29,73 % лихва и 10 лв. такса за оценка, т.е. връщаш 353,88 лв. при ГПР 49.1%.
Време за обработка на заявката: 
До 24 часа
Изисквания: 
Лична карта.
Теглене на повече от 1 кредит: 
Да
Възможност за удължаване на изплащането: 
Да
Офиси: 
София
Пловдив
Бургас
Варна
Стара Загора
Русе
Шумен
Велико Търново
Горна Оряховица
Пазарджик
Търговище
Добрич
Ботевград
Асеновград
Перник
Габрово
Казанлък
Самоков
Ловеч
Раднево
Плевен