Начало Офиси Онлайн Калкулатор Мнения Блог Кредитна Карта Обратен Лизинг Контакти

Една от особеностите е, че някои от компаниите могат да изискат от Вас достъп до лична (ако сте Управител, по която получавате заплатата си) или фирмена банкова сметка (по която минава фирмения Ви оборот), което е един вид гаранция, че фирмата-кредитор ще може да събере вноските, таксите или лихвите по заема.

Други фирми предлагат отпускане на необходимата сума срещу подписване на запис на заповед от Управителя за стойността на сумата от кредита плюс всички такси и лихви по него в полза на фирмата-кредитор, която се връща на потребителя или унищожава след пълното изплащане на заема. Ако настъпи усложнение по плащане на кредита, компанията-кредитор има право на база подписаната запис на заповед да направи запор върху имуществото на кредитополучателя (до сумата, която дължи) и/или срещу поръчителите по установения в закона ред и принудително събиране на дължимите суми.

Имайте предвид, че бързото бизнес кредитиране е услуга, която се отнася за суми в порядъка 1000 - 8000 лв., а срокът за изплащане е между 12 и 24 месеца.

Вие сте тук