Начало Офиси Онлайн Калкулатор Мнения Блог Кредитна Карта Обратен Лизинг Контакти

Има един много тънък момент, когато е такава ситуацията и е добре още в началото да се обърне внимание на нея. Когато всичко е 'под пара' не трябва да се пропуска детайлно запознаване с услугата, таксите и лихвите. Също така много сериозно трябва да се реши на какви вноски и за какъв период ще се върне сумата - реално.

Иначе, когато търсите такова решение се действа в известна степен имулсивно и се прибягва до най-бързото, но понякога и не най-изгодно решение. Все пак след новите промени в закона, потребителя е по-защитен откъм големи лихви, но има такси и понякога нужда от поръчител.

При спешни ситуации е добре да се обърне внимание на:

  • има ли такса за спешното отпускане на пари
  • трябва ли поръчител, защото това може да забави процеса
  • колко време отнема всичко
  • как ще получите парите, защото ако е по банков път или друг начин може да стане на следващия ден
  • каква е точната цена на услуга за целия период с всичко включено
  • има ли актуална промоция, от която да се възползвате
  • добре е да подходите към търсене заем от сутринта, за да сте сигурни, че няма да е 'прекалено късно'

Варианти за супер бърз заем

Взимане онлайн - тук може да се кандидатства през интернет и до няколко минути да получите отговор. Ако парите се превеждат мигновено и могат да бъдат взети от каса на Изипей, ФастПей или друг експресен начин, всичко може да отнеме около час и няма нужда да обикаляте никъде.

Посещаване на офис - избирате фирма, която има офис близо до вас и отивате директно. След попълване на документите остава да получите отговор. Проверката и потвърждението не се извършва от самите офис служители, а те получават отговор от 'централата' или техни колеги. Това може да отнеме 10-20, а понякога и повече минути, като след това получавате парите от самия офис директно в брой.

При тези 2 варианта, предимствата на онлайн заявките са, че може да имате бързо решение, ако кредита Ви бъде отказан и така имате по-голям избор. Но и в двата случая, може да получите парите супер бързо и да покриете нуждите си, ако сте одобрен.

Вие сте тук