Начало Офиси Онлайн Калкулатор Мнения Блог Кредитна Карта Обратен Лизинг Контакти

Онлайн кредитирането у нас се появява по-късно от това в някои държави, но процесът е изключително интензивен и този сегмент на финансирането има потенциала да измести от водещата позиция банковото кредитиране.

Ако вече сте ползвали онлайн заем, значи сте преминали с лекота през бързата процедура на кандидатстване. Попълвате формата, прилагате данни от документ за самоличност и готово! Някои от компаниите се свързват по телефон с кандидатите, за получаване на допълнителна информация. Но така или иначе системата е създадена така, че да бъде разбираема от всички кандидатстващи.

Въпреки плюсовете на бързите кредити, ние Ви съветваме да следите за промоции в офертите и да се възползвате от тях, запишете се за абонамента на 24pari.com и не пропускайте най-изгодните предложения.

Какви са промоциите в онлайн кредитите? Те могат да бъдат най-разнообразни – от по-нисък лихвен процент или направо нулев за пръв кредит до възможност за повторно кандидатстване, преди да е изтекъл срокът на предишното задължение. В отделни случаи компаниите имат програма „лоялен клиент“ – бонуси за изрядни платци. Обикновено тези по-изгодни условия са лимитирани откъм време и е добре да не ги пропускате.

Въпреки, че се рекламират постоянно, много по-вероятно е те да се появят около големи празници като Коледа и Великден. Затова, в навечерието на Възкресение Христово можете да вземете инвестиционно решение, което да превърне празнуването в безпроблемно удоволствие.

Като говорим за промоции, нека не забравяме, че те са все пак в някакви параметри или могат да са насочени само към част от потребителите. Не очаквайте безлихвен кредит или много по-смекчени условия. Все пак това е заем, а той трябва да се изплати. Следете на 24pari.com за появата на промоции и се подгответе да кандидатствате веднага. Ние Ви пожелаваме успех.

Вие сте тук