Начало Офиси Онлайн Калкулатор Мнения Блог Кредитна Карта Обратен Лизинг Контакти

Защото колкото физически лица, толкова и малките бизнеси започват да се ориентират все повече към възможностите, които дава кредитирането по Интернет. Именно бързото усвояване на средствата насочва немалко юридически лица към кредитиращите компании.

За какво може да използва кредит малкият бизнес? Ако сте търговец, който разполага с малък обект или предлагате комунална услуга като ВиК, ремонтни или почистващи дейности, фризьорство и т.н., за Вас една средно голяма сума може да послужи за:

Инвестиция в материали или консумативи

Нуждаете се от реклама? Искате да сте изрядни дори в малките подробности и за Вас в отношението с клиентите не може да има компромиси?! Онлайн кредитът Ви дава спокойствие, осигурявайки средства за тези нужди. Да, факт е, че лихвите са по-големи, но на подобни заеми бизнесът гледа като инвестиции и след преценка може да се вземе правилно обосновано решение.

Плащане на налози и такси

Данъците и различните разходи, съпътстващи регистрацията на един малък бизнес всъщност съвсем не са малки. Първоначалните активи обикновено са много ,много ограничени и един кредит ,взет през Интернет може да донесе така желаното спокойствие.

Закупуване на оборудване или подновяване на материалната база

Поддържането на доброто състояние на инструментариума или логистиката на дадена компания е приоритет за добрия бизнесмен. За съжаление обаче, не винаги можем да отреагираме на внезапно възникнала повреда или амортизация. Тогава? Тогава е добре да се насочим към усвояването на дадена сума. Лесно кандидатстваме и бързо можем да получим решението на кредиторите. Това може да се окаже важно за планиране на разходите.

Какво искаме да Ви посъветваме: ако сте представител на бизнеса и сте изпадали в някоя от горните или аналогична ситуация, възползвайте се от потенциала на 24pari.com. На сайта можете да кандидатствате за кредит пред някои от най-реномираните компании в България и да обезпечите своя сезон или планираното разрастване. Ние сме готови да посредничим за Вашия успех.

Вие сте тук