Начало Офиси Онлайн Калкулатор Мнения Блог Кредитна Карта Обратен Лизинг Контакти

При спешни случаи, можете да вземете назаем 300 лева за срок от 14-30 дни, и само трябва да платите такса от 10 лева например. Вероятно ще почувствате и голямо облекчение, че сте в състояние да получите необходимата сума пари толкова бързо. Но две седмици, а дори месец, минават бързо, и понякога може да не успеете да върнете целия заем за този кратък период от време. Така че ще трябва да заплатите още например 10 лева за удължаване на кредита (сумата варира при различните компании). И така всеки месец наново.

В този случай има различни решения.

Вие имате възможност автоматично да погасявате кредита си от вашата работна заплата. Тоест още през първия месец след кредита, когато получите заплатата си на банковата сметка, Вие ще заплатите заема и няма да имате никакви допълнителни такси за просрочване на задълженията. Ще сте спазили всички наобходими точки в договора.

А ако отново имате нужда от спешни пари, ще можете да вземете повторен бърз заем, който по същия начин ще се погаси с Вашата следваща заплата.

В друг случай - когато сте задлъжнели към определена финансова институция и лихвите по бързия кредит са много високи, може да потърсите алтернатива. Обърнете се към друга кредитираща компания, която ще Ви отпусне сума, необходима за покриването на стария кредит, при по-изгодни условия и такси. По този начин Вие отново ще трябва да изплащате заем към новата кредитираща компания, но при по-добри лихви и такси и така крайна сума ще е по-ниска.

Препоръчваме Ви винаги, когато имате възможност да отделяте малка сума за кредита, дори по 10-20 лева, така наусетно общата сума ще се намали и за Вас ще бъде по-леко да го изплатите.

Ако имате нужда от средства, независимо каква е причината, изпратете своето запитване до съответната кредитираща компания. Можете да направите това на перфектното място в Интернет – сайтът 24pari.com

Вие сте тук