Начало Офиси Онлайн Калкулатор Мнения Блог Кредитна Карта Обратен Лизинг Контакти

Viva Credit благотворителност

Част от кампанията на Вива Кредит - Коледа 2017 дари средства за закупуване на голям брой благотворителни картички, ръчно изработени от съквартирантите в Big Brother - Most Wanted.

Събраните средства ще бъдат използвани за закупване на хранителни продулти за повече от 5000 семейства в нужда. Към тази кампания ще се включва и доброволци в акцията 'Избери, купи, дари' в магазини от веригата Кауфланд.

В интервю с Десислава Димитрова, управител на Вива Кредит, сподели:

„Вярваме в мисията на Holiday Heroes и в необходимостта бизнесът да се ангажира активно в социално-отговорни каузи. Всяка компания трябва да е не само бизнес организация, но и отговорен корпоративен гражданин и да насърчава служителите си да участват в общественополезни инициативи. Една от ценностите на Вива Кредит е съпричастността и това ни мотивира да насочваме усилия и средства в полза на обществото, от което сме част и самите ние. Вярваме също, че благотворителността не трябва да се ограничава до Коледните празници, затова активно подкрепяхме Holiday Heroes през цялата година с най-различни участия – във Великденската им кампания, спортните инициативи и ще продължим да го правим!“.

Вие сте тук