Провидент

Предимства:

+ Без скрити такси
+ С прозрачни условия
+ Ниски фиксирани вноски
+ Без поръчители
+ Удобен калкулатор

Кредит от Провидент

Провидент Файненшъл България е част от британската финансова група „Интернешънъл Пърсънъл Файненс, международен лидер в предоставянето на малки кредити по домоветечрез кредитни консултанти.

Компанията държи на индивидуалното отношение към всеки клиент, предлагайки гъвкави кредитни продукти. Вноските по заема се плащат на седмица, а домашното посещение за получаване на кредита и събиране на вноските е избираемо и се заплаща допълнително.

Провидент е една от най-новите компании на българска територия, която в същото време е реномирана марка на английския пазар и има утвърдени принципи, име и услуга, известна на близо 2.6 млн. клиенти по света. Освен в България, компанията има офиси още в Полша, Чехия, Унгария, Словакия, Румъния, Литва и Мексико.

Сред информацията на сайта, освен приложението за кандидатстване за кредит може да получите и по-подробна информация за лихви, периоди, начин на връщане и друго. Компанията е в процес на развитие в България и вече има офиси в София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора, Шумен, Велико Търново и Горна Оряховица.

През 2014 г. Провидент планира да инвестира още между 4 и 5 млн. паунда в България и да достигне пълно географско покритие.

Детайлна информация

Юридическо лице: 
„Провидент Файненшъл България“ ООД
Начини за контакт: 
По имейл, по телефон
Типове кредит: 
Бърз кредит
Рейтинг: 

средно (126 вота)

Минимална сума: 
200.00 лв.
Максимална сума: 
2 500.00 лв.
Примерен кредит: 
При кредит 200 лв. за 45 седмици с услугата "Банков превод" седмичната вноска е 5.28 лв. и включва 29.73% лихва и 10 лв. такса за оценка, т.е. връщаш 237,32 лв. при ГПР 49%. При кредит 200 лв. за 45 седмици с услугата "Кредит у дома" седмичната вноска е 7,87 лв., включва таксата за тази услуга 116,56 лв., 29,73 % лихва и 10 лв. такса за оценка, т.е. връщаш 353,88 лв. при ГПР 49%.
Време за обработка на заявката: 
До 24 часа
Изисквания: 

Лична карта.

Кандидатстване: 
Онлайн
Кредитен консултант
Начин на получаване: 
По банков път
Кредитен консултант
Връщане на заема: 
По банков път
Кредитен консултант
Теглене на повече от 1 кредит: 
Да
Възможност за удължаване на изплащането: 
Да
Офиси: 
София
Пловдив
Бургас
Варна
Стара Загора
Русе
Шумен
Велико Търново
Горна Оряховица
Пазарджик
Търговище
Добрич
Ботевград
Перник
Асеновград
Габрово
Плевен
Казанлък
Самоков
Ловеч
добави за сравнение