Специална оферта от Кредисимо

Сезонна промоция за заем

Провидент

Provident

Провидент Файненшъл България е част от британската финансова група „Интернешънъл Пърсънъл Файненс, международен лидер в предоставянето на малки кредити по домоветечрез кредитни консултанти.

Компанията държи на индивидуалното отношение към всеки клиент, предлагайки гъвкави кредитни продукти. Вноските по заема се плащат на седмица, а домашното посещение за получаване на кредита и събиране на вноските е избираемо и се заплаща допълнително.

Провидент е една от най-новите компании на българска територия, която в същото време е реномирана марка на английския пазар и има утвърдени принципи, име и услуга, известна на близо 2.6 млн. клиенти по света. Освен в България, компанията има офиси още в Полша, Чехия, Унгария, Словакия, Румъния, Литва и Мексико.

Сред информацията на сайта, освен приложението за кандидатстване за кредит може да получите и по-подробна информация за лихви, периоди, начин на връщане и друго. Компанията е в процес на развитие в България и вече има офиси в София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе и Стара Загора.

През 2014 г. Провидент планира да инвестира още между 4 и 5 млн. паунда в България и да достигне пълно географско покритие.

Детайлна информация

Юридическо лице: 
„Провидент Файненшъл България“ ООД
Начини за контакт: 
По имейл, по телефон
Типове кредит: 
Бърз кредит
Рейтинг: 

Average: 7.3 (76 votes)

Минимална сума: 
200.00 лв.
Максимална сума: 
2 500.00 лв.
Примерен кредит: 
Сума на заема: 750.00 лв. 45 седмични вноски по 24.00 лв. Такси и лихви: 338.00 лв. Обща сума за връщане: 1088.00 лв. Допълнителна (по желание) такса "Домашно посещение": 280.00 лв.
Време за обработка на заявката: 
До 24 часа
Изисквания: 
Лична карта.
Кандидатстване: 
Онлайн
Кредитен консултант
Начин на получаване: 
По банков път
Кредитен консултант
Връщане на заема: 
По банков път
Кредитен консултант
Теглене на повече от 1 кредит: 
Да
Възможност за удължаване на изплащането: 
Да
Офиси: 
София
Варна
Пловдив
Бургас
Русе
Стара Загора